Ons Verhaal

 

Wij zijn dé opleider voor talentvolle voetbalsters 

Een droom is waar ons verhaal begint. Jonge meiden met een voetbaldroom en die keihard trainen om aan de top te komen. Die net als jongens alles willen geven voor de sport, maar dat simpelweg niet kunnen omdat ze niet dezelfde kansen krijgen. Meiden verdienen dezelfde kansen en hebben iemand nodig die ze daar bij helpt. Ze hebben iemand nodig die staat voor vrouwenvoetbal. Niet vergelijken dus, maar een kans bieden. Daarom is TTR, Meidenvoetbal Next Level opgericht.

Next Level

Next Level is vooruitgang. Niet 1 maar 3 stappen vooruit. We denken aan de toekomst van onze meiden in de breedste zin van het woord. We hebben het over zoveel meer dan voetbal. Het gaat om mentale en fysieke gezondheid, financiële stabiliteit, onderwijs en ontspanning. Het draait om meiden die nog een leven te leven hebben dus is het onze taak om ze hier zo goed mogelijk in te begeleiden. We stomen ze klaar voor professioneel vrouwenvoetbal.

Samen met een club vrijwilige professionals maken we ons hard voor vrouwenvoetbal. We zijn actief in het vrouwenvoetbal en voor alle talentvolle meiden tussen de 8 en 16 jaar uit Nederland. Beter dan concurrenten omdat onze meiden centraal staan. Dit wordt bewezen door onze werkwijze, de cijfers en succesverhalen.

Onze 

Deelregio’s 

 

Deelregio 1

Reggestreek, Twenterand, Hof van Twente, Almelo

 

Deelregio 2

Zwolle, Hattem, Meppel, Kampen, Giethoorn, Steenwijk, Emmeloord, Epe, Urk, Flevoland, (Noord-)Veluwe

 

Deelregio 3

Hoogeveen, Emmen, Hardenberg, Slagharen, Coevorden 

Onze Doelen

 

Onze focus ligt op het creëren van een platform voor meidenvoetbal in de brede regio. 

De ontwikkeling van het gehele voetballandschap voor meiden kan nog velen malen beter. Daarom bieden wij dé plek voor talentvolle meiden om hun vaardigheden een boost te geven en een blauwdruk te leggen voor hun toekomst. 

Met onze hulp kunnen onze voetbalspeelsters doorstromen naar een regio overstijgend team (een tussenstap). Vervolgens kunnen ze de stap maken naar betaalde voetbalorganisaties of zelfs naar een hoog regionaal niveau.  

Onze talenten in het nieuws!

Klik op ‘nieuws’ voor het verhaal over onze meiden in de week van Rijssen

TTR Academie

Voor de zeer getalenteerde meiden, de ‘high potentials’, bieden we extra kansen om doordeweeks extra te trainen in onze academie. 

Deze trainingen worden gegeven door gespecialiseerde trainers in loop-, core stability/kracht- en techniektraining. 

Ook voorzien we indien nodig medische ondersteuning, in samenwerking met ZorgSaam en OCON. De meiden trainen bij ons naast de reguliere trainingen bij hun eigen vereniging. Op deze manier bouwen wij het programma gestructureerd op.