Onze sponsoren

Kledingsponsoren

 

Catering&fruitsponsoren

Overige sponsoren

Overige sponsoren

 

Word ook sponsor!

Wil jij ook bijdragen aan een grotere voetbaltoekomst van onze NEXT LEVEL meiden? Word dan sponsor van stichting Meidenvoetbal Next Level. 

Sponsor van de maand

Bij Kolenboertje zijn ze echte kunstenaars onder de barbecues. Barbecueën zal nooit meer hetzelfde zijn.

Bij Kolenboertje geloven ze sterk in de verbindende kracht van samen koken. Het is een activiteit die niet alleen leidt tot heerlijke maaltijden van de grill, maar ook de samenwerking en communicatie binnen teams versterkt. Dit principe past Kolenboertje veel toe in samenwerking met bedrijven om teams dichter bij elkaar te brengen.

Ze associëren de toewijding, kracht en het teamwork van meiden die voetballen op hoog niveau met de gezonde manier van barbecueën die zij promoten. Een manier waarbij iedereen, ongeacht geslacht, een actieve rol speelt in het creëren van een verbindende kookervaring. Jong en oud en zonder uitzonderingen, bij Kolenboertje kan iedereen terecht ongeacht dieetwens, allergieën, verschillende culturen en leeftijd.

Kolenboertje, heel erg bedankt voor het ondersteunen van onze missie en het sponsoren van de kleding. Samen met jullie geven we jonge meiden, die uitblinken in voetbal, de kans om het allerhoogste niveau te behalen.

Nieuwsgierig geworden? Check hun website: www.kolenboertje.nl

Kolenboertje

Overige sponsoren uitgelicht!

De afgelopen maanden zijn Yara en Kay van Griekse Y met ons aan de slag gegaan om de TTR / Meidenvoetbal Next Level merkidentiteit stevig neer te zetten. Hartelijk dank voor de zeer prettige samenwerking en jullie prachtige presentatie: “TTR merkidenteit”. Wij kijken terug op zeer waardevolle en inspirerende momenten met jullie! Dit geeft ons veel handvatten waar wij de komende tijd verder mee kunnen!

Griekse Y bedenkt, versterkt of vergroot merken door allereerst de merkidentiteit en positionering scherp op papier te krijgen.